Ne most, drágám!

  Mézesvölgyi Nyáresték
   Regisztráció lezárult.
  Dátum: : 2017. augusztus 18., péntek 20:30 - 23:00

  Helyszín: Veresegyház, Búcsú tér

  Ray Cooney – John Chapman : Ne most, drágám!

  vígjáték két felvonásban

  Szeretők, nercek, hiányosan öltözött hölgyek szekrénybe rejtve - mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol különös adás-vétel zajlik.

  A nercbunda a női szívek és vágyak régóta ismert tartozéka. Gilbert (Hujber Ferenc), az élvhajhász üzletember és felfújt hólyag a hódítás reményében cselhez folyamodik - nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, a gyönyörű sztriptíztáncosnőnek. Az akció akadálya egyedül Janie férje, aki gyanakodna felesége tízezer fontos,vadonatúj bundájának láttán. Az események felpörögnek. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, sőt igyekszik rávenni Janie férjét, hogy ő vásárolja meg a páratlan ruhadarabot az ár tizedéért. Gilbertnek semmi sem drága nyélbe ütni az üzletet. Ám, hogy a luxusnerc ára a csalások és lebukások okozta félelmek miatt a végén már csupán századába kerül, arra még a sokat látott üzlettárs, Arnold (Pindroch Csaba) sincs fölkészülve. Gilbert és Arnold a téboly szélén állnak, és tanácstalanul nézik, amint Janie megválik minden ruhájától és ragaszkodik hozzá, hogy nerc nélkül nem hagyja el az elegáns szőrmeszalont.

  Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le- és felkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák…

  A szerzőpárosból Ray Cooney régiismerősünk. A miniszter félrelép című vígjátéka nagy sikert aratott úgya színházakban, mint a filmvásznon.

  Az előadás időtartama 110 perc.

  Szereposztás:

  Gilbert Bodley - Hujber Ferenc
  Arnold Crouch - Csonka András
  Sue Lawson - Holczinger Szandra
  Miss Tipdale - Steinkohl Erika
  Janie McMichael - Miklós Kriszta
  Harry McMichael - Pál Tamás
  Mrs. Frencham - Szilágyi Annamária
  Frencham fregattkapitány - Janik László
  Maude Bodley - Zorgel Enikő
  Mr. Lawson - Gerner Csaba
  Miss Whittington - Csáki Edina

  Díszlet-jelmez - Molnár Szilvia
  Rendező - Venyige Sándor

   

  Esőnap
  2017-08-19
   

  Üzemelteti iCagenda

                      UP by El Al   veresi kronika