Nostradamus - Világok vándora

  Mézesvölgyi Nyáresték
   Regisztráció lezárult.
  Dátum: : 2017. augusztus 12., szombat 20:30 - 23:00

  Helyszín: Veresegyház, Búcsú tér

  Nostradamus – Világok Vándora

  Időutazás országokon és korokon át, örömjáték az ExperiDance repertoár leglátványosabb előadásában - ExperiDance Production

  Az ExperiDance tánctársulat merész lépésre szánta el magát: sok év után újra egy önfeledten bolondozós alkotást állít színpadra. A Nostradamus – Világok vándora igazi örömjáték, amely az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át. A világkörüli út hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zollee zenész-színész.
  A történet szerint Nostradamus egy időutazós világkörüli útra viszi csalfa feleségét, hogy a kedvében járjon és megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. Nostradamus feleségét Rimár Izabella, az ExperiDance táncművésze alakítja. Az úton velük tart Nostradamus két tanítványa, a feleséggel mindig kacérkodó néma bűvész, és a mindig stréber mitugrász tanítvány is. Eljutnak Ausztráliába, Indiába, a gésák és szamurájok országába, Japánba. A spanyol virtust és az orosz jókedvet is megtapasztalják a főszereplők, sőt még egy focimeccset is megnéznek Brazíliában. A nagy utazás történelmi korokon is átível: Egyiptomban tanúi lehetnek Kleopátra és Julius Caesar szerelmének, találkoznak Kopernikusszal, Erdélyből Drakula miatt utaznak sietve tovább, Amerikában pedig Elvis énekel nekik. Végül természetesen Európa szívében, Magyarországon lelnek hazára főhőseink.

   

   

  Esőnap
  2017-08-12
  Esőbiztos előadás
  Az Experidance előadásokat „eső biztosnak” tervezzük, rossz idő esetén minden nézőnek fejenként 1 eldobható, egyedi „ExperiDance esőponcsót” biztosítunk térítésmentesen.
   

  Üzemelteti iCagenda

                      UP by El Al   veresi kronika