Műsornaptár

1. A Mézesvölgyi Nyár szervezője a Veres 1 Színház Nonprofit Kft. (továbbiakban: Szervező). A jegy megvásárlásával illetve felhasználásával a látogató a Veres 1 Színház Nonprofit Kft. Általános Szerződési Feltételeit tudomásul veszi! A rendezvény szervezője műszaki, technikai stb. akadályok, rossz idő esetén az előadás megkezdésével legkésőbb az előadás kezdésétől számított 2 óráig (gyerekelőadások, koncertek esetében 1 óráig) várhat. Az esetlegesen megszakított első felvonás folytatásáról a helyszínen nyújt szervező tájékoztatást. Az I. felvonás után félbeszakadt előadás – egyfelvonásos produkció esetében az első fél óra után - megtartottnak tekintendő! Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapokra érvényesek.

2. Ha az előadás végleges lemondásra kerül, a jegy az előadás dátumától számított 14 napon belül a www.mezesvolgyinyar.hu oldalon közzétett Közleményben foglaltak szerint váltható vissza.
Az esőnap időpontját a Szervező a jegyértékesítés indulásakor közzéteszi a honlapján, illetve arról ugyanezen időponttól a jegyirodában lehet tájékoztatást kérni személyesen, e-mailben vagy telefonon. Veres 1 Színház Fő úti jegyiroda 2112, Veresegyház, Fő út 45-47.; Innovációs Központ „B” recepció, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 70/37-17-838, 70/907-22-29

3. Jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza! A jegy ára 27% ÁFÁ-t tartalmaz.

4. A Mézesvölgyi Nyár területe: Nagyszínpad - Veresegyház, Búcsú tér (a Patak utca - Mogyoródi út - Találkozások útja - Kinizsi u. által határolt terület, köznyelvi nevén Búcsú tér); Fabriczius udvar - Fabriczius József Általános Iskola udvara – Veresegyház, Fő út 77-79. (bejárat a Mogyoródi útról).

5. A Szervező a műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartja!

6. A Szervező fenntartja a jogot, hogy az előadásokról kép és hangfelvételt készítsen, továbbá felhívja a nézők figyelmét, hogy a felvétel során alkalmazott technikai eszközök a színpadra való rálátást zavarhatják. Az esetleges kellemetlenségért nézőink elnézését és megértését kérjük.
A Mézesvölgyi Nyár során bemutatott előadások, próbák teljes terjedelme szerzői jogvédelem alá esik, így bármilyen célú és formájú felhasználásuk felhasználási engedélyhez kötött, melyet minden előadásra, minden alkalommal külön kell megkérni a terjedelem megjelölésével. Felhasználási engedély nélkül az előadásokról, próbákról kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt készíteni szigorúan TILOS.

7. A Szervező ezúton tájékoztatja a Mézesvölgyi Nyár rendezvényein résztvevőket, hogy a tömegrendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Fentiekre figyelemmel Szervező fenntartja a jogot a Mézesvölgyi Nyár rendezvényein zajló események rögzítéséhez, - ahol nem az egyes ember képmásának a felvétele a cél, hanem a tömeg bemutatása - és az így rögzített anyag nyilvánosságra hozatalához.

8. A Szervező ezúton tájékoztatja a Mézesvölgyi Nyár online jegyvásárlóit, hogy az online jegyvásárlás a jegy árán felül plusz értékesítési költségekkel járhat.

9. A Mézesvölgyi Nyár területére kizárólag az arra kijelölt helyeken és időtartamban, kizárólag az arra feljogosított személyek jogosultak belépni. Belépéskor minden belépő személy köteles alávetni magát a beléptetési folyamatnak. A Szervezőnek jogában áll a beléptetési folyamat során minden belépő személyről kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt rögzíteni és azt az emberi élet, testi épség, személyi szabadság védelme érdekében megőrizni, kezelni, valamint a hatóságok ezirányú megkeresése esetén részükre átadni. A rögzített kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt felhasználás hiányában legfeljebb a rögzítéstől számított harminc nap elteltével meg kell semmisíteni, illetve törölni kell.

10. A Mézesvölgyi Nyár területére ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert, továbbá gyúlékony és robbanásveszélyes anyagot vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni szigorúan TILOS! A biztonsági szolgálat a rendezvényre belépő személyt a testi sérülés okozására alkalmas tárgyak bevitelének megakadályozása érdekében csomagja tartalmának bemutatására felszólíthatja, rajta és csomagján kizárólag fémtárgyak kimutatására alkalmas eszközt alkalmazhat, ennek visszautasítása esetén a rendezvényen való részvételét megtilthatja.

11. A Mézesvölgyi Nyár területére TILOS behozni kutyát, házi-, dísz-, vagy hobbiállatot, illetve vadállatot.

12. Szervező tájékoztatja a Mézesvölgyi Nyár rendezvényein résztvevőket, hogy az előadás zavartalan megtekintésének biztosítása érdekében a nézőtérre esernyőt felvinni TILOS.

13. Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló, valamint a nem kulturált öltözékben megjelenő személy a Mézesvölgyi Nyár területét nem látogathatja. A próbák, előadások megtartását TILOS akadályozni vagy bármilyen módon megzavarni, ezért az előadások során kérjük a mobiltelefonok használatát látogatóink szíveskedjenek mellőzni.

14. A rendezvény megtartását akadályozó vagy zavaró, annak biztonságát veszélyeztető személyeket a biztonsági szolgálat jogosult kilétének igazolására felszólítani, a rendezvényen való részvételét megtiltani, távozásra felszólítani, amennyiben az érintett személy ennek nem tesz eleget, és az élet- és vagyonbiztonság érdekében szükséges, a rendezvényről kivezetni.

15. A Szervező, a biztonsági szolgálat és a hostessek utasításait a látogatók kötelesek betartani. A biztonsági szolgálat jogosult ellenőrizni a fenti szabályok betartását.

16. A Mézesvölgyi Nyár területén okozott bármilyen károkozás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET von maga után a Ptk. szabályai szerint!

17. A Veres 1 Színház Nonprofit Kft. fenntartja magának az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosításának jogát azzal a feltétellel, hogy az esetleges változásról a változás hatályba lépése előtt weblapján keresztül hirdetményi úton tájékoztatja az érdekelteket. A mindenkor hatályos Szabályzat megtekinthető a rendezvény honlapján: www.mezesvolgyinyar.hu

 

Veresegyház, 2018. február 21. 

Veres 1 Színház Nonprofit Kft. ügyvezetője

 

További műsorok

Támogatóink