Felhasználási feltételek

  1. A Fenntartó és a Felhasználó

  A www.mezesvolgyinyar.hu címen elérhető honlapot a Veres 1 Színház Nonprofit Kft (2112 Veresegyház Liszt F. utca 6.; Venyige Sándor ügyvezető; a továbbiakban”Veres1Színház”) tartja fenn.
  A Veres 1 Színház Nonprofit Kft. jogi személy, amely tevékenységét a magyar jogszabályok hatálya alatt végzi.
  Felhasználó minden olyan személy, aki a honlapot meglátogatja, annak szolgáltatásait igénybe veszi.
   
  2. A Felhasználási feltételek hatálya és módosítása

  Jelen Felhasználási feltételek (továbbiakban: „Feltételek”) hatálya www.mezesvolgyinyar.hu honlapra terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a Feltételek hatálya nem terjed ki azon honlapokra, amelyekre a www.mezesvolgyinyar.hu honlapon található hivatkozás vezet.
  A jelen Feltételek módosításának jogát a Veres1Színház fenntartja.
   
  3. Adatkezelés

  A www.mezesvolgyinyar.hu weboldal látogatása esetén a Veres1Színház rendszere automatikusan rögzíti az érintett számítógépének IP-címét, a látogatás kezdő időpontját, illetve egyes esetekben – a számítógép beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusát, továbbá az IP-cím alapján meghatározható földrajzi helyet. Az így rögzített adatok egyéb személyes adatokkal nem kapcsolhatók össze. Az adatok kezelése kizárólag statisztikai célokat szolgál.
  A Veres1Színház fenntartja a jogot arra, hogy a Felhasználó gépén adatokat tartalmazó filet-t (cookie-t) helyezzen el. A Felhasználó ezt a böngészője beállításaival megtilthatja. Az adatkezelés célja a Veres1Színház részére információk gyűjtése, a honlap szolgáltatásainak fejlesztése érdekében.
  A nem regisztrált Felhasználók vonatkozásában az Veres1Színház egyéb adatot nem kezel. A regisztrált Felhasználók adatainak kezelésére külön szabályzat vonatkozik.
   

  4.  Felelősség

  Az Veres1Színház mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Veres1Színház. nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

  A weboldal a Veres1Színház weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az Veres1Színház.-nak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

  8. Változások

  A Veres1Színház a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében kérjük, rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

  9. Irányadó jog és joghatóság

  A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Veres1Színház nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

  A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

  Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

  2017. március 7.

                      UP by El Al   veresi kronika