Általános Szerződési Feltételek

  1. A Mézesvölgyi Nyár szervezője a Veres 1 Színház Nonprofit Kft. (továbbiakban: Szervező). A jegy megvásárlásával illetve felhasználásával a látogató a Veres 1 Színház Nonprofit Kft. Általános Szerződési Feltételeit tudomásul veszi! A rendezvény szervezője műszaki, technikai stb. akadályok, rossz idő esetén az előadás megkezdésével legkésőbb 22.30 óráig várhat. Az esetlegesen megszakított első felvonás folytatásáról a helyszínen nyújt szervező tájékoztatást. Az I. felvonás után félbeszakadt előadás megtartottnak tekintendő! Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapokra érvényesek.

  Az ExperiDance előadásai esetében (Fergeteges, Nostradamus, A Gyöngyhajú lány balladája) esőnap nincs. Amennyiben az előadás időjárási okokból – eső, erős szél – félbeszakad, úgy a szervezők a nézőtéri ügyelők segítségével a közönség számára „ExperiDance” feliratú esőponcsót osztanak ki. A szervezők törekednek arra, hogy a félbeszakadt előadás folytatódjon.

  Ha az előadás végleges lemondásra kerül, a jegy az előadás dátumától számított 14 napon belül a www.mezesvolgyinyar.hu oldalon közzétett Közleményben foglaltak szerint váltható vissza.

  2. Az esőnap időpontját a Szervező legkésőbb az előadások megtartása előtt 8 nappal közzéteszi a honlapján, illetve arról ugyanezen időponttól a jegyirodákon lehet tájékoztatást kérni személyesen, e-mailben vagy telefonon. Veres 1 Színház Jegyiroda 2112, Veresegyház, Fő út 45-47.; Innovációs Központ „B” recepció, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 70/37-17-838.

  3. Jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza! A jegy ára 27% ÁFÁ-t tartalmaz.

  4. A Mézesvölgyi Nyár területe: Veresegyházi Szabadtéri Színház - Veresegyház, Búcsú tér. A Mézesvölgyi Nyár területén 6 év alatti gyermekek nem tartózkodhatnak.

  5. A Szervező a műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartja!

  6. A Szervező fenntartja a jogot, hogy az előadásokról kép és hangfelvételt készítsen, továbbá felhívja a nézők figyelmét, hogy a felvétel során alkalmazott technikai eszközök a színpadra való rálátást zavarhatják. Az esetleges kellemetlenségért nézőink elnézését és megértését kérjük.

  A Mézesvölgyi Nyár során bemutatott előadások, próbák teljes terjedelme szerzői jogvédelem alá esik, így bármilyen célú és formájú felhasználásuk felhasználási engedélyhez kötött, melyet minden előadásra, minden alkalommal külön kell megkérni a terjedelem megjelölésével. Felhasználási engedély nélkül az előadásokról, próbákról kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt készíteni szigorúan TILOS.

  7. A Szervező ezúton tájékoztatja a Mézesvölgyi Nyár rendezvényein résztvevőket, hogy a tömegrendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Fentiekre figyelemmel Szervező fenntartja a jogot a Mézesvölgyi Nyár rendezvényein zajló események rögzítéséhez, - ahol nem az egyes ember képmásának a felvétele a cél, hanem a tömeg bemutatása - és az így rögzített anyag nyilvánosságra hozatalához.

  9. Szervező ezúton tájékoztatja a Mézesvölgyi Nyár online jegyvásárlóit, hogy az online jegyvásárlás a jegy árán felül plusz értékesítési költségekkel járhat.

  10. A Mézesvölgyi Nyár területére kizárólag az arra kijelölt helyeken és időtartamban, kizárólag az arra feljogosított személyek jogosultak belépni. Belépéskor minden belépő személy köteles aláveti magát a beléptetési folyamatnak. A Szervezőnek jogában áll a beléptetési folyamat során minden belépő személyről kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt rögzíteni és azt az emberi élet, testi épség, személyi szabadság védelme érdekében megőrizni, kezelni, valamint a hatóságok ezirányú megkeresése esetén részükre átadni. A rögzített kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt felhasználás hiányában legfeljebb a rögzítéstől számított harminc nap elteltével meg kell semmisíteni, illetve törölni kell.

  11. A Mézesvölgyi Nyár területére ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert, továbbá gyúlékony és robbanásveszélyes anyagot vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni szigorúan TILOS! A biztonsági szolgálat a rendezvényre belépő személyt a testi sérülés okozására alkalmas tárgyak bevitelének megakadályozása érdekében csomagja tartalmának bemutatására felszólíthatja, rajta és csomagján kizárólag fémtárgyak kimutatására alkalmas eszközt alkalmazhat, ennek visszautasítása esetén a rendezvényen való részvételét megtilthatja.

  12. A Mézesvölgyi Nyár területére TILOS behozni kutyát, házi-, dísz-, vagy hobbiállatot, illetve vadállatot.

  13. Szervező tájékoztatja a Mézesvölgyi Nyár rendezvényein résztvevőket, hogy az előadás zavartalan megtekintésének biztosítása érdekében a nézőtérre esernyőt felvinni TILOS.

  14. Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló, valamint a nem kulturált öltözékben megjelenő személy a Mézesvölgyi Nyár területét nem látogathatja. A próbák, előadások megtartását TILOS akadályozni vagy bármilyen módon megzavarni, ezért az előadások során kérjük a mobiltelefonok használatát látogatóink szíveskedjenek mellőzni.

  15. A rendezvény megtartását akadályozó vagy zavaró, annak biztonságát veszélyeztető személyeket a biztonsági szolgálat jogosult kilétének igazolására felszólítani, a rendezvényen való részvételét megtiltani, távozásra felszólítani, amennyiben az érintett személy ennek nem tesz eleget, és az élet- és vagyonbiztonság érdekében szükséges, a rendezvényről kivezetni.

  16. A Szervező, a biztonsági szolgálat és a hostessek utasításait a látogatók kötelesek betartani. A biztonsági szolgálat jogosult ellenőrizni a fenti szabályok betartását.

  17. A Mézesvölgyi Nyár területén okozott bármilyen károkozás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET von maga után a Ptk. szabályai szerint!

  18. A Veres 1 Színház Nonprofit Kft. fenntartja magának az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosításának jogát azzal a feltétellel, hogy az esetleges változásról a változás hatályba lépése előtt weblapján keresztül hirdetményi úton tájékoztatja az érdekelteket. A mindenkor hatályos Szabályzat megtekinthető a rendezvény honlapján: www.mezesvolgyinyar.hu

  Veresegyház, 2017. március 2.

  Veres 1 Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója

                      UP by El Al   veresi kronika